• Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

  Bestellen

Energy+ NASA traagschuim kussen 360º weergaven kussen

Bekijk de video over het ClimaBest Orthopedisch traagschuim kussen


 
 
 

ClimaBest Orthopedisch traagschuim kussen: slechts €79,-

Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen.

De rugslaper heeft het meeste baat bij een plat kussen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen.

Traagschuim vlokken kussen

Traagschuim vlokken

Om aan de wensen te voldoen van alle type slapers kunt u de hoeveelheid vlokken in het ClimaBest traagschuim kussen naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.

 
 

Productspecificaties ClimaBest traagschuim Kussen

 • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
 • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
 • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
 • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)
 • Het ClimaBest traagschuim kussen kost tijdelijk t/m 31-10-2017 slechts €79,- 

Wilt u nog meer informatie over het ClimaBest kussen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.

U kunt ook direct het ClimaBest traagschuim kussen bestellen.

 
 
 

Traagschuim kussen vergelijken

Er zijn verschillende soorten kussens op de markt, van traagschuim kussen tot synthetische kussens. Maar wat zijn de belangrijkste eigenschappen? En welk kussen is het meest geschikt voor u? 

 

ClimaBest Traagschuim kussen 

 

Schuim
kussen

 

Latex 
kussen

 

Wollen
kussen

 

Dons & veren
kussen

 

Synthetisch
kussen

Kenmerken Gevuld met traagschuim vlokken, voorzien van een rits om het kussen in hoogte aan te passen. De wasbare. ClimaBest hoes zorgt voor anti-allergische werking. Gevuld met losse schuimvlokken of gegoten schuim (met en zonder nekrol). Vormt zich naar de lichaams-contouren. Latex kussens worden gegoten en zijn daarom alleen verkrijgbaar in vaste vorm (met of zonder nekrol). Gevuld met bolletjes van (scheer)wol. Zeer geschikt voor mensen die veel transpireren. Gevuld met veren en dons van gansen en/of eenden. Hoe meer dons er in het kussen zit, hoe zachter. Gevuld met kleine bolletjes van polyester. Afhankelijk van het vulgewicht is het kussen zacht of hard. 
Geschikt voor type slaper Alle, door de mogelijkheid om het kussen in hoogte aan te passen.  Gevuld met vlokken: alle type slapers.
Gegoten schuim: zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte.
Zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte.  Rug- en buikslapers. Rug- en buikslapers. Alle, afhankelijk van de hoogte van het kussen per type slaper.
Ondersteuning               
Ventilerend en vochtregulerend vermogen                  
Anti-allergisch             
Wasbaarheid           

Om er zeker van te zijn dat een bepaald type kussen goed aansluit op uw slaapwensen en slaaphouding, is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden om proef te slapen op het kussen. Bestel nu het Energy+ traagschuim kussen in onze webshop en ga 14 dagen gratis proefslapen!

 
 

Soorten traagschuim kussens

Er bestaan verschillende soorten traagschuim kussens. Zo zijn er traagschuim kussens met traagschuim vlokken en traagschuim kussens met nekrol. 

Traagschuim kussen met traagschuim vlokken

Een traagschuim kussen met traagschuim vlokken, zoals het ClimaBest traagschuim kussen, is ideaal wanneer u last heeft van nek- en/of schouderklachten. De vlokken zitten los in het kussen en zijn gemaakt van geschuimd traagschuim met open celstructuur. Hierdoor heeft een traagschuim kussen met traagschuim vlokken een optimale ventilatie, wat helpt om uw kussen fris te houden bij nachtelijk transpireren. Het traagschuim vormt zich volledig naar uw lichaamsvormen. Wanneer uw hoofd op het traagschuim kussen ligt, reduceren de traagschuim vlokken de druk op uw nek en schouders, maar geeft het kussen voldoende ondersteuning, daar waar uw lichaam het nodig heeft. Zo heeft u altijd een kussen op maat!

Traagschuim kussen met nekrol

Een traagschuim kussen met nekrol is speciaal voor mensen met nek- en/of schouderklachten. Vaak heeft een traagschuim kussen met nekrol twee verschillende rol-hoogtes. Door de hoogtes van de nekrollen (één hoge rol en één lage rol) kan zelf de gewenste steun in de nek worden bepaald. Het nadeel van een traagschuim kussen met nekrol is dat het mogelijk is dat, wanneer u 's nachts draait, uw nek niet meer goed op de rol ligt. Hierdoor zou uw nek op de verkeerde manier worden ondersteund.

Een traagschuim kussen met nekrol kan gemaakt worden van gegoten of geschuimd traagschuim. Wanneer het traagschuim gegoten is, heeft het kussen een gesloten celstructuur, waardoor de ventilatie niet optimaal is. Een geschuimd traagschuim kussen daarentegen heeft een open celstructuur en een optimale ventilatie. 

 
 

Uw vragen en antwoorden

Heeft u nog vragen waarop u geen antwoord heeft kunnen vinden op onze website? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen pagina. Nog niet gevonden? Stel uw vraag dan aan één van onze productexperts. 
Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Stel hier uw vraag

  >> Naar alle gestelde vragen en antwoorden

   
   
   

  Recente beoordeling over het ClimaBest kussen op Trustpilot

   
   
   

  Bloggers over het ClimaBest / Energy+ Traagschuim kussen

  Het ClimaBest Traagschuim kussen is voor reeds velen al een optimale oplossing geweest tot het komen van een betere nachtrust. Reeds vele consumentenreacties hierover kunt u vinden op trustpilot. Ook diverse weblogs hebben geschreven over het ClimaBest / Energy+ Traagschuim kussen. 

  Bloggers traagschuim kussen

   

   

  Huub Fest, blogger huubsfibromyalgiesite.nl

  Huub fest"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. Integendeel zelf. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziektes die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!"  Lees het volledige artikel

  Evelien van Heijster, blogger OhFashion.nl

  beautyblogger

  Zelf ervaren of het traagschuim kussen ook uw nachtrust verbetert? Bestel nu en ga 14 dagen gratis proefslapen.

   

  Mail deze site naar mijzelf
  E-mailadres
  Matrastopper