Matrastopper voor op uw boxspring

Wanneer u een boxspring heeft aangeschaft is uw slaapsysteem meestal nog niet compleet. Het is in de meeste gevallen namelijk niet mogelijk om alleen op een boxspring te slapen. Op de boxspring zal voor het slaapcomfort namelijk nog een matras of matrastopper moeten worden aangebracht. Hierbij zijn drie varianten mogelijk.

Matras of matrastopper plaatsen op uw boxspring : Er zijn 3 mogelijkheden

  • Boxspring + matras
  • Boxspring + matrastopper
  • Boxspring + matras + matrastopper

Boxspring matras

Een boxspring + matras is een goede keuze. Door een goed matras op uw boxspring te leggen heeft u direct een comfortabel slaapsysteem. Het is echter voor veel boxsprings alleen overbodig om een nieuw matras aan te schaffen omdat de boxspring zelf al voldoende ondersteuning biedt.

Boxspring Matrastopper

Boxspring + matrastopper is daarom vaak de beste keuze. De matrastopper zorgt namelijk voor een comfort laag en de boxspring voor de juiste ondersteuning. Samen is het dus een uitstekend slaapsysteem. Wanneer u ervoor kiest om een matrastopper op uw boxspring te leggen moet u er wel opletten dan uw boxspring al voldoende ondersteuning biedt.

Boxspring met een matras & matrastopper

Een boxspring + matras + matrastopper wordt voornamelijk om twee redenen gebruikt. Ten eerste wordt deze combinatie gebruikt wanneer het matras verouderd is. Het matras biedt dus niet meer voldoende comfort. Een boxspring is een goed slaapsysteem en gaat rond de 20 jaar mee. Het nadeel is dat de gemiddelde levensduur van een matras 10 jaar bedraagt. Als men besluit het matras te vervangen voor een beter slaapcomfort wordt het al snel een prijzige investering. Een matrastopper is goedkoper en daarom vaak de beste oplossing.

Een matrastopper is een goede toevoeging voor elk type boxspring. Het maakt dus niet uit of u een boxspring met bonellvering of met pocketvering heeft.

Meer weten over de unieke drukverlagende eigenschappen van de ClimaBest Matrastopper? Bezoek de ClimaBest Matrastopper pagina.

Naar de ClimaBest Matrastopper

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper