Matrastopper Kopen

U heeft een (deels) versleten matras of een oncomfortabel aanvoelend matras? Dan zijn er twee opties mogelijk.

  • Een nieuw matras kopen
  • Een matrastopper kopen voor op uw reeds bestaande matras.

Nieuw matras kopen

Het kopen van een nieuw matras is aan te raden zodra:

  • Een matras volledig versleten is.
  • Er sprake is van kuilvorming

 Een extra comfortlaag van een matrastopper zal in dit geval niet helpen. Een matras dat volledig versleten is zal niet langer voor opwaartse druk zorgen. Een matrastopper voegt enkel een comfortlaag toe en kan niet voorzien in het geven van opwaartse druk. Een matrastopper kopen voor een matras met kuilvorming is tevens af te raden. Ook met een topdekmatras zal u last blijven houden van kuilvorming.

Matrastopper kopen

Is het matras verouderd, maar biedt nog voldoende ondersteuning? Dan kunt u de levensduur verlengen en een matrastopper kopen. Een matrastopper kopen is tevens aan te raden indien uw matras hard en oncomfortabel aanvoelt. Een extra comfortlaag zal uw slaapgenot dan zeker ten goede komen. Aan te raden is om in dit geval te kiezen voor een traagschuim matrastopper.

Gebruik voor het opmaken van de matrastopper in combinatie met het matras een geschikt hoeslaken. Let hierbij op dat het hoeslaken voldoende ruim en rekbaar is zodat het strak blijft liggen. Hoeslakens met extra hoge hoeken (zo’n dertig centimeter) zijn hierbij aan te raden. Zo worden beide matrassen volledig afgedekt.

Meer weten over de unieke drukverlagende eigenschappen van de ClimaBest Matrastopper? Bezoek de ClimaBest Matrastopper pagina.

Naar de ClimaBest Matrastopper

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper