Artrose

Artrose is een vorm van reuma waarbij het kraakbeen in een gewricht veranderd. Het kraakbeen wordt in deze gevallen zachter en dunner. Mensen denken bij artrose vaak aan slijtage, maar dit is niet het geval. Kraakbeen zorgt er in principe voor dat botten en gewrichten soepel langs elkaar bewegen. Wanneer dit kraakbeen zachter en dunner wordt kan er meer frictie onstaan bij gewrichten. Dit kan hevige pijn veroorzaken. 

Hoe ontstaat artrose?

reuma

De precieze oorzaak van artrose is door medici nog niet vastgesteld. Wel is het duidelijk dat artrose vaker voorkomt bij: vrouwen, ouderen, mensen met overgewicht, mensen die hun lichaam zwaar belasten tijdens werk en mensen waarbij artrose relatief veel in de familie voorkomt. Artrose kan ook ontstaan na een ongeval, meestal is dit wel een lange tijd na het ongeval. 

Een goede matrastopper bij artrose...

... zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal ondersteund wordt. Dit is erg belangrijk zodat uw botten de rust krijgen die ze nodig hebben. Ook is het erg belangrijk dat drukpunten op uw pijnlijke gewrichten worden weggenomen. Wanneer de drukpunten op uw gewrichten worden verminderd zult u aangenamer slapen dan voorheen.

De Climabest Matrastopper en artrose

De Climabest Matrastopper is voorzien van een 5 cm dikke traagschuimlaag (SG50). Dit traagschuim zal ervoor zorgen dat uw gewicht volledig over het matrastopper verdeeld zal worden. Op deze manier worden drukpunten op uw lichaam weggenomen. Uw spieren, botten en kraakbeen zullen meer rust en ruimte krijgen om 's nachts te herstellen. Tevens zult u minder gaan draaien door het traagschuim en u zult uitgeruster wakker worden. 

LivingComfort slaper Agnes Burghoorn over het matras:

"LivingComfort geeft de mogelijkheid om het matras een tijdje uit te proberen, dit is voor mij erg belangrijk aangezien ik artrose heb"

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper