Drukverlagend

Wanneer u niet comfortabel op uw matras ligt is het mogelijk dat u lichamelijke klachten krijgt. Deze lichamelijke klachten kunnen zeer uiteenlopen. U kunt last krijgen van pijnlijke schouders, heupen en rug. Ook is spierpijn en stijfheid bij het opstaan een veelvoorkomend probleem. De reden voor deze klachten is vaak omdat u niet goed op uw matras ligt.

Drukverlagende matrastopperfoam-handje

Wanneer u op zoek bent naar een topdekmatras wat uw klachten zal verminderen is een traagschuim matrastopper een goede optie. Traagschuim er voor dat drukpunten op uw lichaam weggenomen worden. Uw volledige gewicht zal verdeeld worden over het matras en de ondersteuning op uw lichaam zal beter zijn. Wanneer u een matras heeft wat niet meer zo prettig ligt als voorheen maar nog niet aan vervanging toe is, is een traagschuim matrastopper een prima optie.

Climabest Matrastopper

De Climabest Matrastopper heeft een kern van 5 cm traagschuim (sg50). Dit traagschuim zorgt er voor dat drukpunten zoals heupen, schouders, kuiten en hakken wat verder in het matras zakken. Op deze manier komt uw ruggenwervel op een anatomisch rechte manier te liggen. Wanneer u last heeft van lichamelijke klachten zorgt het traagschuim er voor dat uw spieren en botten 's nachts meer ruimte hebben om te ontspannen en herstellen. De Climabest Matrastopper is uitgerust met Climabest techonologie. Lichaamsvocht wordt optimaal afgevoerd waardoor het topdekmatras koeler aan zal voelen en het is volledig anti-allergisch.

Review op Trustpilot van dhr. Poot-Vandenbroeck

"Goede drukverlaging, ideaal voor mensen met gewrichtsproblemen. Goede prijs/kwaliteitverhouding".

Voor meer reviews van klanten kunt u op onze Trustpilot pagina kijken.  

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper