Ischialgie 

Ischias of ischialgie is een felle pijn die vanuit de onderrug door kan stralen naar het been. Dit komt door irritatie van de ischiadicus (de zenuw die van de onderrug naar uw been loopt). De meeste klachten van mensen zitten in de lage rug, bil of bovenbeen.

Hoe ontstaat ischias?

Meestal als er geen oorzaak van de hevige pijn wordt gevonden wordt er ischalgie geconstateerd. Ischias is wel vaak een gevorderd stadium van lumbago of en hernia. Bij ischalgie kan de druk die wordt uitgeoefend op de zenuwwortel zorgen voor een branderig gevoel en zelfs tot verlammingen.

Een goed matras bij ischiasdrukpunten

Een goed matras bij ischialgie zorgt ervoor dat uw ruggenwervel optimaal ondersteund wordt. Dit is mogelijk als drukpunten op uw lichaam verminderd worden waardoor de ruggenwervel meer ruimte krijgt om te ontspannen en daardoor herstellen 's nachts.

De Climabest Matrastopper bij ischialgie.

De Climabest Matrastopper heeft een 5cm traagschuim laag wat ervoor zorgt dat uw rug altijd in een anatomisch rechte houding komt te liggen. Het traagschuim in de Climabest Matrastopper werkt drukverlagend waardoor drukpunten bij kuiten, heupen en schouders worden weggenomen. De ruggenwervel zal hierdoor recht komen te liggen. Ook zult u minder bewegen tijdens uw slaap door het traagschuim. Ook is het matras nog eens erg hygiënisch en temperatuurregulerend door de Climabest Protector.

Review op Trustpilot van dhr. Poot-Vandenbroeck

"Goede drukverlaging, ideaal voor mensen met gewrichtsproblemen. Goede prijs/kwaliteitverhouding".

Voor meer reviews van klanten kunt u op onze Trustpilot pagina kijken.  

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper