Fibromyalgie

Bij de aandoening fibromyalgie komen verschillende klachten tegelijkertijd voor. De meest voorkomende klachten zijn pijn, vermoeidheid, stijfheid en bij enkelingen stemmingswisselingen. De pijn die men ervaart komt met name voor in de spieren, bindweefsel en de gewrichten.

Het belang van een goede matrastopper bij fibromyalgie

fibromyalgieEen goede matrastopper bij fibromyalgie zorgt voor de juiste houding van het lichaam tijdens de slaap. Wanneer uw lichaam de juiste houding aanneemt zorgt dit voor een drukverlagende werking wat de pijn in uw lichaam verminderd. Helaas zijn er geen medicijnen of behandelingen beschikbaar tegen fibromyalgie, maar speelt de (nacht)rust een belangrijke rol. De pijn die men bij fibromyalgie heeft kan daarom bestreden worden met een ondersteunende matrastopper voor een goede nachtrust.

ClimaBest Matrastopper bij fibromyalgie

De Climabest Matrastopper zorgt voor een optimale ondersteuning voor uw gewrichten. De werking van het Vifit traagschuim zorgt ervoor dat het lichaam over een grote oppervlakte wordt ondersteund. Hierdoor wordt de druk op het lichaam verlaagd. Ook heeft dit topdekmatras / matrastopper een vochtregulerende werking en worden de warmtestromen gelijkmatig verspreid. Dit is uitermate geschikt bij een fibromyalgie.

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper