Hernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf. Deze uitstulping kan op een zenuw drukken, hierdoor kunnen er pijnklachten in een arm of een been ontstaan. Dit kan zich uiten in een gevoel alsof het been slaapt of krachtverlies in het been. Een hernia kan op alle niveaus in uw rug voorkomen. Meestal doet het zich voor in de onderrug, tussen de onderste twee lendenwervels .

Het belang van een goede matrastopper bij een hernia

Een goede matrastopper ondersteund uw wervelkolom en verdeeld de druk op de wervels, inclusief tussenwervelschijven. Hiermee wordt de pijn verminderd en kunt u genieten van een goede nachtrust. De drukverlagende werking zorgt er tevens voor dat u minder in uw slaap draait.

ClimaBest Matrastopper bij een hernia

Een matrastopper / topdekmatras kan direct op een boxspring geplaatst worden, maar ook bovenop het matras van de boxspring. Door de drukverlagende werking worden uw gewrichten en spieren ontspannen door de traagschuim kern. De werking van het Vifit traagschuim zorgt ervoor dat het lichaam over een grote oppervlakte wordt ondersteund. Hierdoor wordt de druk op het lichaam verlaagd. Dit is uitermate geschikt bij een hernia.

Review op Trustpilot van Patrick van de Voorde

"Na 10 jaar in een waterbed kochten we begin dit jaar een boxspring met een Firm matras. Wegens mijn hernia geen goede aankoop, bijgevolg kon ik niet goed slapen. Dankzij de oplegmatras van matrastopper slaap ik direct beter.".

Voor meer reviews van klanten kunt u op onze Trustpilot pagina kijken.  

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper