Reuma

reumaDe term ‘reuma’ is een verzamelnaam voor een groep ziekten. Er zijn meer dan honderd verschillende reumatische aandoeningen met daarbij horende verschijnselen. De bekendere reumatische aandoeningen zijn fibromyalgie, de ziekte van Bechterew en Artritis. In veel gevallen spelen niet alleen de lichamelijke klachten een grote rol, maar ook de geestelijke klachten die het met zich mee brengt. Daarom heeft reuma een grote invloed op het dagelijks leven.

Het belang van een goede matrastopper bij reuma

Een goede matrastopper is drukverlagend wat zorgt voor een hoger ligcomfort. Hiermee wordt de pijn verminderd en bevorderd de doorbloeding van uw lichaam. De drukverlagende werking zorgt er tevens voor dat u minder in uw slaap draait.

ClimaBest Matrastopper bij reuma

Een matrastopper / topdekmatras kan direct op een boxpspring geplaatst worden, maar ook bovenop het matras van de boxspring. Door de drukverlagende werking van de ClimaBest Matrastopper worden uw gewrichten en spieren ontspannen door de traagschuim kern. De werking van het Vifit traagschuim zorgt ervoor dat het lichaam over een grote oppervlakte wordt ondersteund. Hierdoor wordt de druk op het lichaam verlaagd. Daarnaast zorgt de 3D-structuur voor een optimale ventilatie en warmtetransport. Dit is uitermate geschikt bij een hernia.

LivingComfort slaper Agnes Burghoorn over het matras:

"LivingComfort geeft de mogelijkheid om het matras een tijdje uit te proberen, dit is voor mij erg belangrijk aangezien ik artrose heb"

Kijk voor meer klantreviews op onze Trustpilot pagina

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper