Rugklachten

RugklachtenHet hebben van rugklachten komt bij veel mensen voor. Het is een brede term voor het hebben van pijn of ander ongemak aan uw rug. Bij een klein deel kan de exacte oorzaak van rugklachten worden gevonden. In de overige gevallen is de oorzaak hiervan onduidelijk.  

Wat zijn de symptonen van rugklachten?

De symptomen die zich voordoen bij rugklachten hangen samen met de oorzaak. De pijn kan in de bovenrug zitten met uitstralingen naar de nek. Ook de pijn tussen de schouderbladen en in het midden van de rug is vrijwel het ergste. Pijn in de onderrug kan overal vanaf de onderste ribben tot het stuitje zitten. Ook de ernst van de pijn varieert per persoon. Zo kan het bij de een lichte pijn zijn en bij de ander ondraaglijk. Wanneer u ernstige last heeft is het raadzaam om langs uw huisarts te gaan voor nader onderzoek. 

Een goede matrastopper bij rugklachten…

…ondersteund de wervels optimaal om de druk te verminderen. Een drukverlagende werking voorkomt klachten in de nacht en zorgt voor een betere nachtrust.  

Climabest Matrastopper bij rugklachten

drukpunten

De Climabest Matrastopper zorgt voor een optimale ondersteuning voor ruggenwervels. Het Vifit traagschuim zorgt voor correcte houding van uw lichaam. De topdekmatras / matrastopper kan op een boxspring gelegd worden of op een matras. Als het matras al te ver versleten is en zacht is zal de Climabest Matrastopper niet de juiste functie hebben. Ook heeft dit topdekmatras / matrastopper een vochtregulerende werking en worden de warmtestromen gelijkmatig verspreid. 

Climabest Matrastopper slaper Manon op Trustpilot:

"Na een ongelofelijke miskoop met matrassen die ontzettend hard en beroerd lagen met resultaat dat ik nachten wakker lag en m'n lijf s ochtends aanvoelde alsof er een vrachtwagen overheen had gereden.. slaap ik nu weer nachten door en wordt ik s ochtends zonder rugpijn wakker... helemaal blij dus met mijn aankoop..!! Ook de service was super..!!"

Kijk voor meer klantreviews op onze Trustpilot pagina

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper