Alles wat u wilt weten over een topdekmatras.

Door een topmatras of topdekmatras aan te schaffen voegt u een nieuwe laag toe aan uw matras. De reden kan zijn dat u het ligcomfort van uw huidige matras wenst te verhogen. In het geval u de naad tussen 2 matrassen wilt wegwerken doet een topmatras natuurlijk ook uitstekend dienst. Daarnaast kan een topdekmatras de levensduur van uw bestaande matras verlengen.

Ook komt het voor dat uw huidige matras ongewenste en dus hinderlijke drukpunten op uw lichaam uitoefent. Hierdoor slaapt u onrustig of wordt u wakker door slapende ledematen. Een topdekmatras gemaakt van traagschuim kan dan uitkomst bieden.

Wat is een topmatras ofwel topdekmatras?

Een topmatras, oplegmatras of matrastopper is feitelijk een dun matras. Door een Livy-controletopdekmatras te gebruiken plaatst u feitelijk een matras op een matras. Net zoals bij een standaard matras kan een topdekmatras uit diverse soorten materiaal worden gemaakt. Veel toegepaste materialen zijn polyether schuim, koudschuim, latex en traagschuim. Als alternatief wordt ook wel wol gebruikt als vulling.

Topdekmatrassen zijn doorgaans aan beide zijden te beslapen. Regelmatig keren én draaien verlengt de levensduur.

Meer informatie over:

Meer weten over de unieke drukverlagende eigenschappen van de ClimaBest Matrastopper? Bezoek de ClimaBest Matrastopper pagina.

Naar de ClimaBest Matrastopper

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper