U bevindt zich op de website van matrastopper.eu. Onderstaand treft u informatie aan over de matrastoppers van het merk Hästens. Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Hästens.

Hästens dekmatrassen

Hästens is een leverancier van luxe slaapproducten. Het assortiment bevat een ruime keuze aan dekmatrassen. Hästens dekmatrassen zijn beschikbaar in zeven verschillende uitvoeringen. De kern van een Hästens dekmatras kent twee type materiaal: gewatteerd en paardenhaar. In de categorie paardenhaar zijn nog diverse kwaliteitsverschillen.

Hästens Dekmatras BV

De Hästens BV is een gewatteerd dekmatras van vier centimeter hoog. Het dekmatras BV is te verkrijgen in verschillende standaard maten en kan tegen een meerprijs ook in specifieke maten worden afgewerkt. 

Hästens Dekmatras BJ

De Hästens dekmatras BJ is een dekmatras met een kern van paardenhaar. Hij is compleet met de hand gemaakt. Er is ook nog de keuze uit normaal paardenhaar of luxe paardenhaar. Hij wordt geleverd in de blauwe standaard kleur van Hästens. Het dekmatras heeft een hoogte van zeven centimeter.

Hästens Dekmatras TM4 & TM8

De Hästens dekmatrasen TM4 & TM8 hebben een kern van paardenhaar in combinatie met watten. Ze zijn te verkrijgen in de hoogtes vier en acht centimeter. De TM4 en TM8 zijn te verkrijgen in diverse standaard maten en kunnen tegen een meerprijs op maat gemaakt worden.

Meer weten over de unieke drukverlagende eigenschappen van de ClimaBest Matrastopper? Bezoek de ClimaBest Matrastopper pagina.

Naar de ClimaBest Matrastopper

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper