Wie zijn wij

De ClimaBest Matrastopper is een initiatief van LivingComfort, onderdeel van The Select Comfort Company BV. Tot op heden hebben meer dan 140020 slapers in Nederland en België kennis gemaakt met onze matrasmerken Energy+, MediActive, Totalfit, ClimaBest Boxspring en Matrastopper.

Persoonlijke aandacht en advies, de beste service en hoogwaardige kwaliteitsproducten vormen de pijlers onder ons bedrijf. Onze 21 LivingComfort slaapspecialisten staan u graag te woord in een van onze showrooms maar ook via telefoon en (video) chat zijn zij u graag van dienst. Uiteraard op het moment dat het u het beste uitkomt.

Ons verhaal

Peter Trompert is de aanvoerder van LivingComfort.: een man met passie voor de beste producten en service. Jarenlang was hij werkzaam bij multinationals in de gezondheids- en voedingsindustrie. Maar hij mistte bij deze bedrijven de overtuiging en bevlogenheid om het elke dag weer beter te doen voor de klanten. Dan is er maar 1 oplossing: Zelf de touwtjes in handen nemen. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier verder

Onze klanten

Middels het onafhankelijke beoordelingen platform van Trustpilot hebben al diverse ClimaBest Matrastopper slapers hun ervaringen met onze producten en dienstverlening gedeeld. Dankzij deze reacties kunnen en blijven wij onze dienstverlening naar een hoger niveau brengen. En tot op heden met resultaat, want we worden gemiddeld beoordeeld met een 8,0, daar waar het streven een 10 is.

Ons klantenteam

klantenteam

Ons klantenteam bestaat uit medewerkers van de Living Comfort telefooncentrale en adviseurs in één van onze showrooms bij u in de buurt. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op NL: 030 2040608 en BE: 03 2896841. Tevens kunt u uw vraag stellen per e-mail op klantenservice@livingcomfort.nl


Twitter youtube pinterest linkedin 

Daarom kiest u voor LivingComfort

 

The Select Comfort Company B.V.
Hoofdkantoor Nederland
Hyperonenweg 6a
3542 AG Utrecht
Telefoon: 030-2040608
KVK-nummer: 53864255
IBAN nummer: NL46ABNA0626491207
Swift/Bic code: ABNANL2A
BTW Nummer: NL8510.49.345.B01
Hoofdkantoor België
Sint-Jozefstraat 22
2018 Antwerpen
Telefoon: 03-2896841
KVK nummer: 0809623267
Hoofdkantoor Verenigd Koninkrijk
80 Sidney Street
CT 19 6 HQ Folkstone
Telefoon: 01-303610014
KVK nummer: 5020211
 
 
 

Gemaakt in Nederland

made in hollandWaar wordt de ClimaBest Matrastopper gemaakt? Is een vraag welke we regelmatig krijgen. Al grappend geven wij dan als antwoord: 'In het buitenland.' Namelijk in Noordwolde in de provincie Friesland. Want een beetje buitenland mag u Friesland wel noemen met haar eigen taal, volkslied, prachtige meren en ongerepte wouden.

Belangrijker is dat de Friese volksaard ook bekend staat om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Eigenschappen die u ook in een matras wenst terug te zien.
 
 
"Het maken van een matras doen wij met grote verantwoordelijkheid. We weten dat u een behoorlijke investering pleegt in uw gezondheid en de komende 10 jaar onbezorgd wenst te slapen. Met zorg en toewijding staan mijn medewerkers en ik garant voor de beste kwaliteit en service." Robert Cinjee - Productie Manager 
 
 
Robert Cinjee
 
 
 

Meer over Matrastopper.eu

Matrastopper informatie
Waarom Matrastopper.eu

> Bekijk de redenen
Matrastopper matras informatie
Matrastopper.eu beoordelingen
Wat zeggen onze klanten op Trustpilot?

> Lees de beoordelingen
Productexperts
Onze Mensen
De medewerkers van Living Comfort

> Naar Onze Mensen
nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze aanbiedingen en slaaptips. 

> Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper