Ons verhaal - Passie, innovatie en plezier

peter trompert livy
Peter Trompert, een man met passie voor mooie en goede producten. Zijn loopbaan begon in het bedrijfsleven met het ontwerpen van producten en verpakkingen. Jarenlang was hij verantwoordelijk voor meerdere producten welke succesvol op de markt zijn gebracht. Toch was er een klein deel in Peter dat snakte naar een eigen bedrijf. Hierin zou hij nog meer zijn passie kwijt kunnen om nog mooiere producten maken.

100% Nederlandse Productie

De wens om voor zichzelf te beginnen kwam uit door een waterbeddenfabriek over te nemen. Deze fabriek was gevestigd in een pittoresk dorpje in Friesland wat je alleen van ansichtkaarten kent. Destijds waren waterbedden een innoverend product op de markt van bedden. Midden jaren 90 kwamen de traagschuim en koudschuim matrassen in opkomst. Dit zorgde voor nog meer comfort en duurzaamheid. Uiteraard was Peter Trompert erg content met deze nieuwe materialen en veranderde de inrichting van zijn fabriek meteen. Vanaf nu wilde hij al zijn klanten voorzien van alleen de allerbeste matrassen op de Nederlandse markt; een droom in uitvoering! 

theo lentjes livyOnline winkelen

In de lente van 2005 wilde Peter Trompert zich storten op de online markt van matrassen. Consumenten kregen steeds meer door wat het gemak van online winkelen inhield. Voor de snelle online wereld zocht hij een rechterhand die hem kon helpen om de juiste weg in de virtuele wereld in te slaan. Theo Lentjes was hiervoor de geschikte man. Theo is actief voetballer, wielrenner en, niet onbelangrijk, een online marketeer in hart en nieren. Zijn passie voor e-commerce en marketing is in zijn gehele loopbaan zichtbaar. Van studie tot werk, alles heeft een link met marketing. Het recept was duidelijk: mensen voorzien van het beste matras in Nederland en België. De ingrediënten waren aanwezig in de vorm van Peter Trompert en Theo Lentjes, het bakken kon beginnen!

jorien lysanne livyHet team begint vorm te krijgen

Door de jaren heen is het enthousiaste team versterkt met onder andere Lysanne Baudet en Jorien Joldersma. Lysanne is onze Manager Klantenservice en Product Expert. Heeft u vragen over producten of een bestelling, ze staat bijna dag en nacht voor u klaar! Haar vriendelijke stem en persoonlijkheid verzorgt bij elke klant een glimlach op zijn of haar gezicht. Jorien is Online Marketeer en product expert en begon ooit als verzorgster van schoolreisjes, maar haar passie lag bij marketing. Al jaren werkt ze met veel plezier bij Living Comfort en zorgt ze ervoor dat de klant goed wordt begeleid in het online aankoopproces.

livy baby Hoera - Livy is geboren!

Het tienjarig huwelijk van Living Comfort heeft ook een prachtige baby op de wereld gebracht. Ze weegt 900 gram en bestaat uit traagschuimvlokken. Ze luistert naar de naam Livy. Livy is de mascotte van Living Comfort en is ontstaan door de komst van het Babymatras. Omdat we zo trots zijn vindt u haar over de gehele website.

Kwaliteit en hoogstaande service

Omdat Living Comfort continu bezig is met verbeteren wordt er veel samengewerkt met jonge enthousiastelingen, ervaren verkopers en vooraanstaande textielfabrikanten. Inmiddels heeft Living Comfort 21 showrooms over heel Nederland en België, zo vindt u ons overal! Onze showroomhouders helpen met alle liefde de klant in hun zoektocht naar een betere nachtrust. Eerlijk is eerlijk, dit zijn geen grote panden met veel personeel. Wij geloven erin dat het draait om het product en niet om het plaatje er omheen. Alleen op deze manier kunnen wij onze producten aanbieden voor de prijzen zoals ze zijn. Kwaliteit en hoogstaande service; de bakker is geopend.

living comfort team

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper