Onze keurmerken

Bij ons bent u zeker van uw aankoop. Wij zijn CBW en Thuiswinkel.org erkend. Met deze keurmerken koopt u betrouwbaar en veilig.

Thuiswinkel logo

CBW Erkend

 

Zeker van uw aankoop

Als koper van een matras of bed wil je weten met wie je in zee gaat. Wij zijn daarom aangesloten bij de belangrijkste en bekendste keurmerken namelijk de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en Thuiswinkel.org. Deze keurmerken staan voor betrouwbaarheid, eerlijke voorlichting en onafhankelijke controle.

Een door het CBW en Thuiswinkel.org erkende woonwinkel biedt meer zekerheid. Wij hanteren Algemene Voorwaarden die jou extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Onze webshops worden verplicht jaarlijks gecontroleerd door ICT recht juristen. Je kunt dus rekenen op een eerlijke voorlichting en correcte toepassing van de wet. Ook worden jouw gegevens veilig opgeslagen waardoor jouw privacy altijd is gewaarborgd.

Zowel het CBW als Thuiswinkel.org zien er op toe dat de afspraken die wij met jou maken worden nageleefd. Dat is een zorg minder waardoor je met een vertrouwd gevoel rustig kunt gaan slapen.

 
"Ik ben zelf ook consument en koop met grote regelmaat producten via webshops. Daarbij let ik er altijd op dat de webshop een keurmerk voert. Geeft toch een betrouwbaar gevoel. Maar door de grote hoeveelheid keurmerken vandaag de dag zie ik door de bomen het bos niet meer. Het webwinkel-landschap alleen telt al meer dan 10 keurmerken. Ik kies er dan voor te kopen bij een webwinkel die is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) of Thuiswinkel.org. Dat raad ik u ook aan." Peter Trompert - Algemeen Directeur
 
 
 
 
 

Meer over Matrastopper.eu

Matrastopper informatie
Waarom Matrastopper.eu

> Bekijk de redenen
Matrastopper beoordelingen
Matrastopper.eu beoordelingen
Wat zeggen onze klanten op Trustpilot?

> Lees de beoordelingen
Productexperts
Onze Mensen
De medewerkers van Living Comfort

> Naar Onze Mensen
nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Ontvang onze aanbiedingen en slaaptips. 

> Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper