De 6 zekerheden van Living Comfort

 • 14 dagen gratis proefslapen

  Bij Living Comfort kunt u gratis 14 dagen lang thuis proefslapen op uw ClimaBest matrastopper. Ervaring leert dat even proefliggen in de winkel vaak niet voldoende is. Twee weken lang in uw eigen omgeving de matrastopper uitproberen zorgt voor uitkomst. Zo kunt u in uw eigen omgeving bepalen of de matrastopper voldoet aan uw slaapwensen.

 • Showroom in Rotterdam  en 21 andere locaties

  De ClimaBest matrastopper wordt geleverd met een gratis 14 dagen proefslaap garantie. Maar wilt u eerst kennis maken met de matrastopper of wenst u een uitgebreid persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in Rotterdam Alexandrium of in één van onze andere Living Comfort showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar.

 • Achteraf betalen

  Achteraf betalen is in onze ogen niet meer dan normaal. Bij Living Comfort betaalt u de factuur altijd pas na het 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Hierbij kunt u veilig betalen en gebruik maken van iDeal, overschrijving, Visa of Mastercard.

 • Snelle, Gratis bezorging en retour

  Het bezorgen en ophalen van bestelde artikelen is geheel gratis. Mocht een deel of de gehele bestelling u niet bevallen, dan kunt u de bedoelde artikelen laten terugsturen. 

  Op werkdagen geldt, vandaag voor 12 uur besteld is morgen in huis. Hierbij bepaalt u zelf op welke dag u het matras graag wilt ontvangen. 

 • 12 Maanden lang gratis omruilen

  Wij zijn er ook voor u wanneer uw slaapsituatie om een oplossing vraagt. Gratis 14 dagen vrijblijvend uitproberen en een 12 maanden gratis omruilgarantie vinden wij dan ook niet zo bijzonder. Het is een service die tot ons standaard pakket behoort.

 • Prijs al vanaf €199,-

  De ClimaBest Matrastopper is al te koop vanaf €199,-. Dankzij het internet en zonder dure tussenhandel kunnen we onze kwalitatief hoogwaardige matrastoppers tegen scherpe prijzen aanbieden.

 
 
 

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam

28 december en 4 januari vanaf 10 uur geopend.
7 dagen per week geopend. 

Uw bezoek aan onze showroom is niet alleen uw eerste stap richting de perfecte nachtrust. Maar het is ook een dagje uit! De LivingComfort showroom is gevestigd in de de Woonmall Rotterdam. De showroom bevindt zich op de 2e etage rechts naast de woonwinkel van Piet Klerkx. In de Woonmall bevinden zich ruim 50 "woonspecialisten".

De Woonmall maakt onderdeel uit van het Alexandrium: het grootste en deels overdekte winkelgebied van onze wereldberoemde havenstad. Meer dan 250 winkels op elk denkbaar gebied zullen u verrassen met bijzondere aanbiedingen. De vele restaurantjes en lunchrooms  zullen uw verblijf verder aangenaam weten in te vullen.

showroom

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die de ClimaBest Matrastopper u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende traagschuim matrassen van Energy+, TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

Luisteren en adviseren doe ik graag. Zo ook in de winkel, u moet met een voldaan gevoel en zonder vragen naar huis gaan."
Petrit van der Spoel
Showroomhouder LivingComfort
Peter Trompert
Openingstijden LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam
Elke dag geopend! Van maandag tot en met Zondag
Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag 10.00-17.30 uur
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-21.00 uur
Zaterdag 10.00-17.30 uur
Zondag 12.00-17.00 uur
Showroom volledig bekijken? Doe de virtuele tour door onze showroom. 

 

Hoe bereikt u ons?

Met de auto en het openbaar vervoer is de showroom makkelijk te bereiken.

Komt u met de auto dan neemt u de afslag Prins Alexander op de A20 Rotterdam - Gouda. Volg daarna de aanwijzingen op de borden naar het Alexandrium. Bij de Woonmall bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Met de trein, metro of bus is het station Rotterdam Alexander uw laatste stop. Daar aangekomen bent u slechts een paar minuten lopen verwijderd van de Woonmall.

Routeplanner showroom LivingComfort Matrassen Alexandrium
Vestiging Rotterdam Alexandrium
Watermanweg 229A
3067 GA Rotterdam


 

Benieuwd naar de showroom ervaring? Hierbij een aantal reviews van showroom bezoekers in Rotterdam Alexandrium


N.a.v. bezoek Jacob Knoop de website bezocht en de winkel. Het was rustig; de enige klant. Werd ruim de tijd genomen om advies te geven aan de klant. Diverse matrassen uitgeprobeerd. Prima, dat matras op verzoek een maand later geleverd kan worden. Handtekening of vooruitbetaling niet nodig is ook prettig, Mis alleen nog een kop koffie (zeker aan te bevelen als het druk is). -  ggkben
Simpel, maar alles zeer duidelijk, en een grandioze adviseuse CHAPEAU - Jacob Knoop

Eerst internet bekeken en vervolgens uw showroom bezocht. Het duurde wat lang, aangezien er veel bezoekers waren en 2 personeelsleden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het advies was duidelijk en doorslaggevend. Het uit proberen van de matrassen ging prima. Snelle service: op zondag bestellen en op dinsdag in huis. - Kitty Hemmes

Naar de showroom pagina

 

 
 

Onze actieprijs vanaf € 199,- is geldig t/m 31-10-2017

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Waarom de ClimaBest Matrastopper?

 1. 1Drukverlagend
 2. 2Comfort verhogend
 3. 3Hygiëne bevorderend
 4. 4Matras beschermend
De ClimaBest matrastopper is de perfecte oplossing om uw huidige matras van een extra comfortlaag te voorzien. De traagschuim vulling in de matrastoppers zorgen voor een drukverlagende werking. Daarnaast staat de ClimaBest technologie garant voor een altijd schone, beschermende en anti-allergische toevoeging aan uw matras. Tevens overbrugt de ClimaBest matrastopper de vaak als hinderlijk ervaren naad tussen 2 matrassen.

Let op: Het ClimaBest topdekmatras is een toevoeging aan uw slaapsysteem. Indien uw bed kuilvorming vertoont of onvoldoende dragend vermogen heeft, dan is het raadzaam in ieder geval uw matras te vervangen. Deze kan dan weer minimaal tien jaar meegaan. De Living Comfort matras merken Energy+ en MediActive kunt u 14 dagen thuis gratis uitproberen. Deze matras en matrastoppers merken vindt u ook in onze showrooms in Nederland of Belgie.

Naar de matrastopper

 
 
 

Waarom Living Comfort / ClimaBest Matrastopper?

 

Probeer onze producten uit
in de winkel

Maak eens nader kennis met onze producten door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Hier beantwoorden onze adviseurs graag al uw vragen en geven ze een uitgebreid advies over onze producten.

Wilt u graag direct telefonisch contact met ons? Dat kan uiteraard ook, onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Naar de showroom

14 dagen vrijblijvend uitproberen op de
Climabest Matrastopper

Bij aankoop van de Climabest Matrastopper kunt u deze eerst kostenloos 14 dagen thuis in uw eigen omgeving uitproberen. Zo weet u zeker of de topper u
het gewenste slaapresultaat biedt. Bevalt het niet? Dan
halen we het topdekmatras gratis weer op. Een optimale
service vinden we dan ook niet meer dan normaal.
Na het uitvoeren van uw bestelling geldt; voor 12:00
besteld is morgen in huis. Hierbij heeft u de keuze
om de producten op de door u gewenste dag, van
maandag tot en met zaterdag, bij u te laten bezorgen.

Naar het proefslapen

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper