Bezoek onze showroom in Almere

In onze showroom in Almere kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De Living Comfort showroom in Almere is binnen een half uur bereikbaar vanuit Hilversum en Lelystad. Aan de voorkant van deze testshop in Almere vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen  van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Samen gaan wij op zoek naar het prefecte matras of boxspring voor u. Ik doe er alles aan om u voldaan te showroom zien te verlaten.”
Anass Azar
Living Comfort showroomhouder
Openingstijden Living Comfort Showroom Almere
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom Almere onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Plan nu online uw afspraak

 

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Almere
Vestiging Almere
Roald Amundsenstraat 166
1363 KH Almere Poort
Flevoland - Nederland 

Klanten over showroom Almere

 
"Prima service, goede uitleg, het grote voordeel is dat je 14 dagen de tijd hebt om het bed uit te testen, daarom hebben wij er ook een 2 persoons matras besteld van mediactive, omdat ik last heb van mijn rug. Wij zijn zaterdag 3 oktober wezen kijken en word vandaag dinsdag 6 oktober al geleverd. snelle levering.".J. Siecker - Klant Showroom Almere 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper