Test uw matras in onze showroom in Amsterdam/Amstelveen

Living Comfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
In onze showroom in Amsterdam/Amstelveen kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De matrassen showroom van LivingComfort Amsterdam/Amstelveen is centraal gelegen op het bedrijventerrein “Bovenkerk” en ligt nabij een van de belangrijkste doorgaande wegen van Amstelveen. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid met alle grote steden in de randstad verzekerd. Diverse buslijnen bevinden zich op ca. 2 minuten loopafstand. 

De showroom is gevestigd op de 1e etage boven de Keukenconcurrent. De showroom heeft een eigen ingang aan de rechterzijde van het gebouw. U kunt vrij parkeren naast het pand en in de directe omgeving.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de LivingComfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Mensen voldaan, tevreden en zonder vragen de deur uit zien lopen doet me goed en daar maak ik me ook sterk voor in de showroom.”
Charlotte Wijsmuller
LivingComfort showroomhouder
Openingstijden LivingComfort Showroom Amsterdam/Amstelveen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend.

Plan nu online uw afspraak

 

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Amsterdam/Amstelveen
Vestiging Amsterdam/Amstelveen
Ziederij 1
1185 ZD Amstelveen

 


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Amsterdam/Amstelveen

 
"Keurig afgesproken en ruim op tijd. Voorzien van juiste informatie en voorlichting over mogelijke matrassen. Hierdoor een goede keuze kunnen maken waardoor de onderrug pijn, zoals ik dat zelf noem, is verholpen. Dank voor uw tijd!"Mevr. Arslan - Klant Showroom Amsterdan/Amstelveen
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper