Bezoek onze showroom in Arnhem-Nijmegen

In onze showroom in Arnhem-Nijmegen kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De Living Comfort showroom in Arnhem/Nijmegen is gevestigd op het gunstig gelegen bedrijventerrein 'ElsterAam' te Elst. De showroom is zowel per auto als openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Het NS Station is op loopafstand (500 meter) bereikbaar. De snelwegafritten van de A325 en de A15 bevinden zich op 500m tot 1000m van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ieder persoon in de showroom is anders. Door goed te luisteren naar de wensen en voorkeuren, weten we vrijwel altijd een passende slaapoplossing vinden.”
Chloé ter Bogt
Living Comfort showroomhouder Arnhem-Nijmegen
Openingstijden Living Comfort Showroom Arnhem-Nijmegen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom volledig bekijken? Doe de virtuele tour door de showroom. 


Grotere kaart weergeven

Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom de klantenservice op 030-2040608.

Plan nu online uw afspraak

 

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Arnhem-Nijmegen
Vestiging Arnhem/Nijmegen
Nijverheidsweg 13b
6662 NG Elst
Gelderland

 


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Arnhem/Nijmegen

 

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper