Bezoek onze showroom in Breda.

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
In onze showroom in Breda kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

Bezoek onze LivingComfort showroom in Breda in het Morreehuys. Deze testshop in Breda is per auto makkelijk bereikbaar via o.a. de rijksweg A27. De snelwegafrit van de A27 bevindt zich op 5 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de LivingComfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Het informeren over het juiste product passend bij de behoefte van de klant ervaar ik altijd als zeer prettig. Een uitgebreide voorlichting wordt immer gewaardeerd.”
Hannie Zimmer
LivingComfort showroomhouder Breda
Openingstijden LivingComfort Showroom Breda
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur  
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u door de week of buiten de openingstijden de showroom bezoeken bel onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend.

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Breda
Vestiging Breda
Het Morreehuys
Oude Leijstraat 1
4817 ZR Breda
Noord-Brabant

 


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Breda

 
"Bij meerdere beddenzaken geweest maar het advies en proefslapen heeft mij hier overtuigd. Na een korte uitleg op twee matrassen gelegen waarbij een duidelijk het beste voor mij was. Na het proefslapen ben ik nog steeds tevreden. Snelle reacties op berichten. Top service!!M. Rutjens - Klant Showroom Breda 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper