Bezoek onze showroom in Den Haag

Living Comfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
In onze showroom in Den Haag kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De Living Comfort showroom in Den Haag bevindt zich op het bedrijven terrein Hofzicht. Dankzij de ligging aan de rand van de stad nabij de verkeersaders Prins Clausplein en Ypenburg, is de locatie makkelijk en snel bereikbaar voor de inwoners van Haaglanden en daarbuiten. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Aan de voorkant van de Living Comfort showroom in Den Haag vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd het juiste matras of boxspring.”
Gieta Mangar
Living Comfort showroomhouder
Openingstijden Living Comfort Showroom Den Haag
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak direct onze klantenservice op 030-2040608.Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend.

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Den Haag
Vestiging Den Haag
Westvlietweg 65 H
2495 AA Den Haag
Zuid Holland


Grotere kaart weergeven

Klanten over de showroom Den Haag

 
"Werden vriendelijk ontvangen, kregen de nodige informatie maar hadden ons al via internet goed geïnformeerd. Gaan deze week al proefslapen, ben benieuwd, maar ziet er nu al goed uit".P. de Bot - Klant Showroom Den Haag 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper