Bezoek onze showroom in Eindhoven

In onze showroom in Eindhoven kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

Bezoek onze Living Comfort showroom in Eindhoven. De LivingComfort showroom in Eindhoven is per auto makkelijk bereikbaar via o.a. de rijksweg A2. De snelwegafrit van de A2 bevindt zich op 5 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“In de winkel hoor ik de belangrijkste problemen en wensen van de klant. Hier halen we dagelijks weer verbeteringen in onze producten en dienstverlening uit.”
Wies Raymaekers
Living Comfort showroomhouder
Openingstijden Living Comfort Showroom Eindhoven
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 030-2040608.

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Eindhoven
Vestiging Eindhoven
Strijpsestraat 59
5616 GL Eindhoven
Noord-Brabant


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Eindhoven

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper