Bezoek onze showroom in Groningen

Donderdag 2 november is de showroom gesloten.

In onze showroom in Groningen kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De Living Comfort showroom is gevestigd op het goed bereikbare bedrijventerrein "De Driebond". U vindt ons op de begane grond aan de achterzijde van het complex. Onze showroom heeft een eigen ingang aan de buitenzijde van het gebouw. Dit is de ingang aan de Sint Petersburgweg. Het Tradecenter zelf hoeft u dus niet te betreden. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

"Luisteren en adviseren doe ik graag. Zo ook in de winkel, de klant moet met een voldaan gevoel en zonder vragen naar huis gaan."
Karin Wiltjer Elzinga
Living Comfort showroomhouder Groningen
Openingstijden Living Comfort Showroom Groningen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Donderdag 18:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Let op: Donderdag 2 november is de showroom gesloten.
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom de klantenservice op 030-2040608.

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Groningen
Vestiging Groningen
Moermanskweg 2, (ruimte 3)
9723 HM Groningen

Klanten over showroom Groningen

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper