Bezoek onze showroom in  Hengelo/Twente

De matrassen showroom van LivingComfort Hengelo/Twente is gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo.

Komt u niet uit de directe omgeving dan is de showroom in Hengelo per auto snel en makkelijk bereikbaar via de rijkswegen A1 (Almelo-Enschede) en A35 (Deventer-Oldenzaal). De snelwegafritten van de A1 en A35 bevinden zich op 10 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime parkeergelegenheid

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de LivingComfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen  van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Elke klant heeft zijn eigen beweegredenen om een nieuw matras of matrastopper aan te schaffen. Eerlijk en passend advies helpt hen om weer tot een goede nachtrust te komen.”
Uw LivingComfort showroomhouder
Openingstijden LivingComfort Showroom Hengelo/Twente
Maandag tot en met zaterdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom Hengelo/Twente onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Hengelo/Twente
Vestiging Hengelo/Twente
Drienerstraat 59
7551 HL Hengelo
Overijssel


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Hengelo

 

"Ik en mijn man waren beiden toe aan een nieuw matras. Na lang zoeken kwamen we hier in Hengelo uit. We werden erg vriendelijke tewoord gestaan door mevrouw. Ze heeft ons enkele matrassen laten uitproberen en zijn samen tot een geschikt matras gekomen. Zit nog in de proefslaapperiode maar tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Fam. Boerkamp - Klant Showroom Hengelo 

 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper