Showroom Leeuwarden

In onze showroom in Leeuwarden kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De Living Comfort showroom is gevestigd op het bedrijventerrein De Hemrik. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In de Living Comfort showroom treft u naast de Matrastopper ook de traagschuim matrassen van de merken Energy+, Totalfit en MediActive. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Een matras kopen is een grote stap. Deze stap hoeft u niet in uw eentje te maken. Het geeft mij plezier om al uw vragen te beantwoorden zodat u de keuze kunt maken die bij u past.”
Maaike Somrad-Schrader
Living Comfort showroomhouder Leeuwarden
Openingstijden Living Comfort Showroom Leeuwarden
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom in Leeuwarden onze klantenservice op 030-2040608.Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Leeuwarden

Plan nu online uw afspraak

Bezoek onze Living Comfort showroom in Leeuwarden. De showroom is gevestigd op het bedrijventerrein De Hemrik. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Vestiging Leeuwarden
Apolloweg 1G
8938 AT Leeuwarden
Friesland

Klanten over showroom Leeuwarden

 
"Goede voorlichting. Matras geadviseerd en gekozen. Zeer tevreden bedankt.B. Özturk - Klant Showroom Leeuwarden
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
Matrastopper